Atropellament amb una ferida greu a la carretera de Rubí

Policia Local investiga els fets que apunten a una fuga per part del conductor


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu de la carretera de Rubí / Foto: Google Maps

Una imatge d'arxiu de la carretera de Rubí / Foto: Google Maps

La Policia Local investiga l'atropellament amb possible fuga aquest dijous al matí a la rotonda de la carretera de Rubí, a tocar de l'autopista i del Centre Comercial Sant Cugat. Segons les primeres informacions facilitades a Cugat Mèdia, la víctima, que anava amb patinet, ha estat traslladada a l'hospital en estat greu per contusions múltiples. La Policia Local ha obert una investigació per conèixer les causes de l'accident que ha passat a les 5.50 h, i els motius pels quals la persona que conduïa un camió de Correus -segons han explicat diversos testimonis a la policia- no s'ha aturat per atendre la víctima ni facilitar les dades.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha explicat a Cugat Mèdia que fins al lloc dels fets s'han traslladat dues ambulàncies. El destí hospitalari de la víctima no s'ha facilitat per la investigació oberta que hi ha per la possible fuga.

La parella de la víctima, que ha denunciat per les xarxes socials els fets, ha explicat a Cugat Mèdia que la dona està ingressada en observació, però fora de perill. Per ara, han confirmat que té la clavícula trencada i està a l'espera que li facin més proves per descartar altres possibles ferides i complicacions.

Els fets han passat quan la víctima, veïna de Terrassa, es dirigia a treballar a una empresa situada a la Via Augusta, a tocar del centre comercial.

"Ella ha sentit com el camió accelerava" apunta la parella de la víctima, que no entén com algú no pot aturar-se a socórrer una persona que ha quedat ferit al terra. "Per sort", explica, portava casc "tot i que li ha sortit volant i no ha quedat patinet", ha detallat.

La investigació està a càrrec de la Policia Local de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.