L'Aplec de la Salut triomfa a Valldoreix

La missa, un escape room, les sardanes i el concurs de paelles han sigut els protagonistes de la jornada


  • Comparteix:

Imatge d'una de les paelles del concurs de l'Aplec de la Salut / Foto: EMD Valldoreix

Imatge d'una de les paelles del concurs de l'Aplec de la Salut / Foto: EMD Valldoreix

L'Aplec de la Salut ha tornat a la normalitat prepandèmica aquest diumenge amb una festivitat que ha reunit a un gran nombre de valldoreixencs a l'Ermita de la Salut i l'esplanada. La gran novetat ha estat un escape room en què els participants han hagut de desxifrar enigmes, resoldre proves i ser hàbils amb les pistes per resoldre el misteri a temps. L'Aplec també ha comptat amb les activitats habituals com el concurs de paelles, la missa, la ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa, la cantada de la Coral l'Harmonia de Valldoreix i el cor jove Music'Al Cor, el recital de poesia i ha acabat amb la fi de festa. A l'acte hi han participat membres de l'EMD Valldoreix, la vocal Susana Herrada, el president, Josep Puig, i l'alcaldable per Junts, Josep Maria Vallès.

El president de l'EMD Valldoreix, Josep Puig, ha destacat la importància d'aquesta festivitat per al municipi: "L'acte s'ha fet des de fa molts anys, sempre ha reunit a les persones de Valldoreix. Amb el canvi de data ha vingut més gent i això és important per al municipi. A més, estem molt contents de poder fer aquesta festivitat, ja que el risc d'incendi ha baixat i podem celebrar l'Aplec amb els arrossos i totes les activitats habituals".

Susana Herrada, vocal de l'EMD Valldoreix, ha posat èmfasi en la importància de captar a la gent jove en aquesta celebració i s'ha mostrat molt contenta amb l'activitat de l'escape room: "Hem fet l'escape room perquè ens hem adonat que hi ha famílies que venen amb nens. Nosaltres hem d'evolucionar i implicar-nos com fan totes les associacions amb ells i per això hem decidit fer aquesta activitat que ha estat un èxit".




Josep Puig

L’acte s’ha fet des de fa molts anys, sempre ha reunit a les persones de Valldoreix. Amb el canvi de data ha vingut més gent i això és important per al municipi. A més, estem molt contents de poder fer aquesta festivitat, ja que el risc d’incendi ha baixat i podem celebrar l’Aplec amb els arrossos i totes les activitats habituals.

Susana Herrada

Hem fet l’escape room perquè ens hem adonat que hi ha famílies que venen amb nens. Nosaltres hem d’evolucionar i implicar-nos com fan totes les associacions amb ells i per això hem decidit fer aquesta activitat que ha estat un èxit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.