Inquietud a l'escola Pi d'en Xandri per un home que 'incomoda' els alumnes

Una família ja ha presentat una denúncia per aquests fets, que estan en mans del jutjat


  • Comparteix:

Imatge de l'escola Pi d'en Xandri / Foto: Google Street

Imatge de l'escola Pi d'en Xandri / Foto: Google Street

L'escola Pi d'en Xandri ha posat en coneixement de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra la presència d'un home al voltant del centre que interactua amb els menors i els hi fa 'preguntes incòmodes'. La situació ha generat certa inquietud entre la comunitat educativa, tot i que el cas ja està en mans del jutjat a conseqüència d'una denúncia d'una família de l'escola. De moment, i segons han confirmat a Cugat Mèdia fonts municipals, la Policia Local ja ha identificat aquesta persona, que nega els fets pels quals ha estat denunciat.

Segons ha pogut saber Cugat Mèdia, el cas va succeir fa algunes setmanes, quan una menor va alertar que un home se li va acostar a la sortida de l'escola i després d'establir conversa amb ella i una altra companya, la va agafar de la mà convidant-la a acompanyar-lo. Va ser llavors quan la menor li va treure la mà d'una estrebada i, juntament amb l'altra companya, van accelerar el pas fins que l'home va deixar de seguir-les.

Per aquest fet, la família ha interposat una denúncia a la Policia Local, que ja ha identificat l'home i ho ha posat en coneixement del jutjat. A banda, també es va posar en coneixement de l'escola, que ha intensificat el treball amb els alumnes per remarcar la importància de no anar amb desconeguts i ha demanat col·laboració a les famílies.

Durant aquests dies, els cossos de seguretat i agents cívics han estat presents a la rodalia de l'escola, però el centre ha demanat reforçar-ho de nou, ja que s'ha tornat a veure la persona acusada en contacte amb els menors a la sortida de l'escola. Segons han explicat fonts municipals, l'home ha explicat que habitualment passeja per aquesta zona, però nega els fets pels quals ha estat denunciat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.