El propietari del nucli zoològic de Cal Castillo recull 700 signatures contra el tancament dictat per l'Ajuntament


  • Comparteix:

Josep Castillo ha presentat un recurs de reposició on desmenteix que les instal·lacions ocupin terrenys municipals

Josep Castillo ha presentat un recurs de reposició on desmenteix que les instal·lacions ocupin terrenys municipals

El propietari del nucli zoològic de Cal Castillo, a Sol i Aire, ha recollit 700 signatures contra la resolució dictada per l'Ajuntament que obliga a cessar aquesta activitat abans del 10 d'abril. A més, l'advocat de Josep Castillo ha presentat un recurs de reposició on s'afirma que la titularitat de la finca on s'ubiquen les instal·lacions és totalment privada, en contra de la posició de l'Ajuntament, que manté que s'ha tancat part d'una finca pública i s'ha afectat un tram del torrent de l'Arrabassada.

El propietari del nucli zoològic, Josep Castillo, pretén recollir el màxim de signatures de suport abans del 10 d'abril, data límit fixada per l'Ajuntament pel cessament d'aquesta activitat. Castillo considera que les 700 adhesions rebudes fins el moment demostren que la ciutadania no vol que el nucli zoològic ubicat a la urbanització de Sol i Aire desaparegui. L'escoltem.

Josep Castillo

La gent està amb mi i m'estan donant un suport molt gran perquè el nucli zoològic no desaparegui. Ahir mateix van venir unes 200 persones, entre nens i adults.


La intenció de Josep Castillo és adjuntar les signatures al recurs de reposició presentat a l'Ajuntament, on s'afirma que els arguments del consistori per dictar el cessament de les activitats del nucli zoològic no s'ajusten a la realitat. En concret, Castillo manté que l'activitat no ocupa cap finca de titularitat pública i que no afecta el torrent de l'Arrabassada, propietat de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Per tot això, el propietari de Cal Castillo considera que l'Ajuntament l'ha difamat, i no descarta emprendre altres accions legals.

Josep Castillo

S'haurien d'haver informat bé al registre de la propietat. La finca és totalment de propietat privada. L'Ajuntament m'ha difamat. El meu advocat diu que fins i tot podria denunciar el consistori per difamació.


Recordem que l'Ajuntament va denegar la llicència municipal, necessària per obtenir l'autorització de la Generalitat, i va instar el propietari del nucli zoològic a paralitzar immediatament les activitats en considerar que una part de les instal·lacions ocupen una finca de titularitat municipal. A més, el consistori argumenta que el nucli zoològic està ubicat en uns terrenys qualificats com a Parc Forestal de Reserva Natural, una qualificació que no admet aquesta activitat, i que l'activitat que es desenvolupa a Cal Castillo ja havia estat objecte d'informes desfavorables per part del Consorci de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.