Els Gausacs tanquen l'any amb un 3 de 8 descarregat a la Diada dels Minyons de Terrassa

La colla santcugatenca ha fet una actuació brillant aquest diumenge


Temes relacionats

Els Gausacs es queden amb la mel als llavis després de tres intents desmuntats del 3 de 8 (13/nov/22)


  • Comparteix:

Imsatge del 3 d3 8 descarregat dels Gausacs a Terrassa / Foto: Gausacs

Imsatge del 3 d3 8 descarregat dels Gausacs a Terrassa / Foto: Gausacs

Els Gausacs han assolit descarregar el 3 de 8 per primera vegada aquest any i ho han fet a la Diada dels Minyons de Terrassa aquest diumenge. Amb aquesta actuació, els verds tanquen l'any amb una brillant actuació amb un castell que no feien des d'abans de la pandèmia. El cap de colla dels Gausacs, Marcel Serra, ha destacat que 'tancar aquest any postpandèmic amb aquesta actuació demostra el valor de tota la colla'. 'Portàvem molt de temps intentant aquest castell i finalment l'hem aconseguit. Estem molt contents amb la feina feta' ha ressaltat Serra. Els Gausacs descansaran fins al gener quan tornaran els entrenaments de la colla i la canalla. La primera actuació de 2023 serà a la Diada de Sant Medir al març.

Després de tres intents a la Diada dels Gausacs la setmana passada a Sant Cugat -en tots tres van haver de desmuntar-lo abans de carregar-lo-, finalment s'ha arribat a la fita de descarregar el 3 de 8 al segon intent a la Diada dels Minyons de Terrassa. Satisfacció total a la colla. Marcel Serra ha explicat que "fer castells tècnics en època postpandèmia és molt difícil. "És una recompensa a la feina feta" ressalta Serra. Els sancugatencs han completat l'actuació amb el 4 de 8, i dos intents de 2 de 7 que no van reeixir.




Marcel Serra

Hem descarregat un castell important, el 3 de 8. És una recompensa a la feina feta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.