ADE Vallès celebra el seu 10è aniversari comprovant 'el creixement i la vitalitat del projecte'

La gala anual de l'associació també s'ha aprofitat per entregar els premis ADE Vallès 2022


  • Comparteix:

Fotografia de família de la junta actual durant la celebració / Foto: cedida

Fotografia de família de la junta actual durant la celebració / Foto: cedida

L'Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals (ADE Vallès) ha celebrat la seva gala anual aquest divendres. Coincidint amb el desè aniversari de la fundació de l'associació, la festa també ha servit per entregar els premis ADE Vallès 2022. D'aquesta manera, les empresàries i sòcies d'ADE Eva Fontanet Torroella i Lídia Codinachs Mir han estat guardonades amb els premis Constància i Creativitat respectivament. La directiva Eva Blanco Catalán ha rebut el Premi Honorífic de l'any, i Ramon Grau i Soldevila, president del grup Totmedia, ha merescut el Premi Home amb Valors ADE.

Les fundadores i les membres de les juntes d'aquests 10 anys han estat presents a l'acte, on han pogut comprovar "el creixement i la vitalitat del projecte". A banda, professionals de diversos sectors, empresariat i autoritats han tingut l'oportunitat de reflexionar sobre la situació de la dona en el món actual, i en tots els parlaments s'ha fet èmfasi en la necessitat "de continuar treballant per la igualtat, amb un treball conjunt d'homes i dones". La gala ha coincidit amb el Dia Internacional Contra les Violències Masclistes, de manera que també hi ha hagut paraules referides a les agressions que pateixen les dones arreu del món.

Durant la nit també s'ha presentat l'auca 'La dona, de l'ahir al demà', un vídeo creat per a l'ocasió on es va fer un recorregut de la situació de la dona al llarg de la història. Des d'ADE Vallès, han explicat que es tracta d'una selecció d'imatges i una narració en off que "van transportar el públic a altres civilitzacions, moments històrics i esdeveniments recents que descriuen l'evolució d'una desigualtat que encara avui es manifesta en molts àmbits".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.