Les ciutats europees i el nord d'Àfrica, principals destins dels santcugatencs per Setmana Santa


  • Comparteix:

Les agències de viatges expliquen que la demanda aquesta campanya és molt elevada

Les agències de viatges expliquen que la demanda aquesta campanya és molt elevada

Europa i els països mediterranis del nord d'Àfrica són els destins favorits de molts santcugatencs per les vacances de Setmana Santa. Així ho expliquen des de les agències de viatges de la ciutat, que asseguren que la destinació estrella d'Europa continua sent Londres, seguida de ciutats com París, Praga i Sant Petesburg. A més, països com Marroc, Tuníssia i Egipte han tornat ha ressorgir com a destins turístics atractius.

Aquesta Setmana Santa molts santcugatencs faran les maletes per viatjar fora de l'Estat. Així ho asseguren representants d'algunes agències de viatges de la nostra ciutat, que expliquen que la demanda que han tingut per aquestes vacances ha estat molt elevada.

Entre els destins favorits dels santcugatencs està Europa, amb la ciutat de Londres al capdavant. La segueixen ciutats com París, Praga, Berlín i Sant Petesburg, un destí que cada vegada se sol·licita més.

La directora de l'agència de viatges del Racc, Maite Díaz, ha explicat al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora que una de les sorpreses de la campanya d'enguany ha estat la forta demanda de destins túrístics del nord d'Àfrica. L'escoltem.

Maite Díaz

Les destinacions preferides són Europa i també aquest any, per sorpresa, l'Orient Mitjà. A més aquesta setmana santa són molts els santcugatencs que marxaran fora del territori nacional.


I és que, segons Maite Díaz, aquestes vacances de Setmana Santa els santcugatencs han elevat molt la demanda de viatges en relació a anys anteriors. La directora de l'agència de viatges del Racc apunta alguns dels possibles motius.

Maite Díaz

Hi ha hagut una forta demanda per concertar viatjes fora del territori nacional. La onada de fred pot haver influit en això.


Díaz ha afegit que tota la zona afectada pel tsunami continua desapareguda de les destinacions per viatjar des de la catàstrofe natural.

Pel que fa a les dates per viatjar, les demandes es concentren sobre tot entre el 21 i el 28 de març, i els quatre dies estrictes de festivitat, del 24 al 28 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.