Sant Cugat organitza una dotzena d'activitats per la Marató de TV3

Una desena d'entitats del municipi col·laboren en aquesta nova edició del programa solidari, que tindrà lloc aquest diumenge 18 de desembre


  • Comparteix:

Presentació de les activitats de La Marató de TV3 d'aquest any a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Presentació de les activitats de La Marató de TV3 d'aquest any a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat es prepara, un any més, per col·laborar solidàriament amb la Marató de TV3, que se celebrarà el proper diumenge 18 de desembre. Durant els dies previs a la jornada, la ciutat acollirà una dotzena d'activitats organitzades per diferents escoles i entitats del municipi destinades a recollir fons per a aquesta iniciativa, enguany dedicada a la salut cardiovascular. Entre els actes organitzats, Sant Cugat comptarà amb un concert solidari organitzat pel Cor de Gòspel i la venda de productes nadalencs per part de diferents centres educatius del municipi.

A la presentació de les activitats, la regidora Alba Gordó ha agraït el compromís i la implicació de totes les entitats participants, i ha assegurat que "és un orgull immens que la ciutat es bolqui, una vegada més, amb aquesta cita solidària de gran prestigi a occident, a través de tantíssimes activitats".

La jornada comptarà amb l'actuació solidària del Cor de Gòspel, que destinarà tots els beneficis a aquesta iniciativa. Un dels membres del cor, Francesc Castro, ha expressat que encaren aquest concert amb "molta il·lusió perquè és la primera vegada que fem un concert destinat a la Marató de TV3, i també pel fet de tornar a cantar a l'auditori, a casa nostra" i ha afegit que "és un orgull tornar a cantar per la gent de casa".

Durant la presentació, una de les alumnes de l'escola Thau Sant Cugat, Júlia Casalta, ha explicat en què consisteix l'activitat que han organitzat amb la seva escola. "Durant els migdies, els nens i nenes del Thau s'han pogut anar apuntant i hem anat creant les espelmes que hem anat venent. Esperem poder vendre moltes coses per poder donar-ho a La Marató i poder ajudar per aquesta malaltia", ha explicat l'alumna.

Aquestes són les activitats de Sant Cugat per La Marató:

Dijous 15 de desembre
  • 15 h. Concert 'Som Solidaris i solidàries'. Escola l'Olivera.

  • Divendres 16 de desembre
  • 10 h. Concert solidari per la Marató. Escola Collserola.
  • 14.30 h. Mercat de Nadal. Col·legi CreaNova.
  • 15 h. Porta espelmes solidaris. Escola Thau Sant Cugat.
  • 16 h. Venda de 'Galetes amb el cor i pel cor', a càrrec de l'Institut FP Sant Cugat. Al Mercat Vell.

  • Dissabte 17 de desembre
  • 10 h. Caminada popular i rifa de cistella solidària. EOI Sant Cugat del Vallès.

  • Diumenge 18 de desembre
  • 9 h. Torneig torró de tennis. Club Junior.
  • 10 h. Jornada solidària, organitzada per Kids&Us Sant Cugat del Vallès. Plaça Barcelona.
  • 11.15 h. Ballada participativa de Country, a càrrec de l'Associació Orquestra Fusió Sant Cugat. Plaça 1 d'octubre.
  • 19 h. Concert de Gòspel. Teatre Auditori.







  • Alba Gordó

    Per a nosaltres és un orgull immens que la ciutat es bolqui, una vegada més, amb aquesta cita solidària, de gran prestigi a occident. És un orgull que Sant Cugat també aporti el seu granet de sorra amb tantíssimes activitats.

    Júlia Casalta

    Durant els migdies, els nens i nenes del Thau s'han pogut anar apuntant i hem anat creant les espelmes que hem anat venent. Esperem poder vendre moltes coses per poder donar-ho a La Marató i poder ajudar per aquesta malaltia.

    Francesc, Cor de Gòspel

    Ens fa molta il·lusió perquè és la primera vegada que fem un concert destinat a la Marató de TV3, i també pel fet de tornar a cantar a l'auditori, a casa nostra. És un orgull tornar a cantar per la gent de casa.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.