Torna la campanya solidària 'Un nen, una joguina' a Sant Cugat

L'acció està organitzada per Càritas Sant Cugat conjuntament amb els joves de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià


  • Comparteix:

Imatge de la campanya de l'any passat / Foto: Parròquia Sant Pere d'Octavià

Imatge de la campanya de l'any passat / Foto: Parròquia Sant Pere d'Octavià

La tradicional campanya 'Un nen, una joguina' torna a la ciutat amb la finalitat de sempre: que cap infant es quedi amb les mans buides a Nadal. La iniciativa solidària, organitzada per Càritas Sant Cugat conjuntament amb el Grup de Joves de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, estarà activa fins al 31 de desembre i es pot participar donant joguines o llibres en les botigues col·laboradores o fent una aportació econòmica.

Els establiments que en formen part, apliquen un descompte en les compres el temps que duri l'acció i s'encarreguen de guardar els regals que aporta la ciutadania fins que els organitzadors de la campanya els passin a recollir per distribuir-los entre les famílies amb pocs recursos. "L'objectiu és que tots els infants de Sant Cugat puguin gaudir d'un Nadal amb regals", ha recalcat una de les responsables, Clara Cardoner.

En aquesta edició, els comerços que hi participen són: les botigues La Festa, Kiva i De Mammalia; la Papereria Planas i Legami Milano; la copisteria Arpali; les llibreries El Celler dels Llibres, El Pati de llibres i Paideia; i les jogueteries Eurekakids, Juguettos i Els Tres Reis. A partir del 27 de desembre i fins al 31 del mateix mes, també es podran portar joguines noves i llibres nous a la Casa Abacial (plaça de l'Om, 2), de 10 h a 13 h i de 17 h a 20 h. L'Olympic Floresta i Gimnàstica Sant Cugat també ajuden en la recollida de joguines.

Una altra manera de contribuir és fent una aportació econòmica a través de Verse al 636 21 21 74, posant 1n1j en el concepte; un Bizum, amb el codi 33567 en l'apartat de 'fer un donatiu'; o una transferència bancària al compte corrent de Càritas ES20 2100 0104 8601 0241 9117, especificant el nom de la campanya 'Un nen, una joguina'.

A més, aquest dissabte 17 tindrà lloc un concert a les 20.30 h a l'Església del Monestir, a càrrec del Cor Aglepta, Cor Voxalba i el Cor Infantil Sant Cugat, per continuar amb el recapte. L'entrada serà una joguina nova o un donatiu per donar suport a la iniciativa.


Clara Cardoner

L'objectiu és que tots els infants de Sant Cugat puguin gaudir d'un Nadal amb regals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.