Nit de Cap d'Any tranquil·la però amb dos detinguts per robatori

El regidor de Seguretat Ciutadana ha celebrat que no hi hagi hagut incidències relacionades directament amb la festivitat


  • Comparteix:

Sant Cugat ha viscut una nit tranquil·la de Cap d'Any / Foto: Localpress

Sant Cugat ha viscut una nit tranquil·la de Cap d'Any / Foto: Localpress

Sant Cugat ha viscut una nit de Cap d'Any molt tranquil·la i sense cap incidència directament relacionada amb la celebració de l'inici de 2023. Segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, sí que hi ha hagut, per això, la detecció d'un positiu en un control d'alcoholèmia. Carol ha fet una valoració molt positiva del transcurs d'una nit que, en ser la primera sense restriccions després de dos anys, 'esperàvem que vindria amb una pujada dels delictes que, per sort, no s'ha donat'.

D'altra banda, el regidor ha explicat que hi ha hagut dos incidents no vinculats a Cap d'Any que han mobilitzat el cos policial de la ciutat.

D'una banda, el dia 31 a les 22.30 h hi va haver un robatori a una botiga de roba de Sant Cugat, en el qual, després de forçar l'entrada, els presumptes lladres es van endur la caixa enregistradora. Segons ha detallat Carol, gràcies al sistema de càmeres de la ciutat i a la col·laboració entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, els presumptes autors han estat detinguts i la caixa enregistradora ha estat recuperada.

D'altra banda, el regidor ha explicat que, a primera hora del matí del dia 1, hi ha hagut una detenció per violència de gènere.


Francesc Carol

La pandèmia ha fet que tinguem nits de cap d'any bastant tranquil·les però, precisament per això, esperàvem que en el primer cap d'any sense restriccions, es compliqués la nit. Esperàvem una pujada de delicte que, per sort, no s'ha donat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.