L'Ateneu sorteja les parcel·les buides dels horts urbans

Els interessats a formar part de l'horta comunitària hauran d'inscriure's abans del dilluns 16 de gener


  • Comparteix:

Imatge d'una de les parcel·les de l'horta comunitària / Foto: Ateneu

Imatge d'una de les parcel·les de l'horta comunitària / Foto: Ateneu

L'Ateneu organitza un sorteig públic de les parcel·les buides dels horts urbans de Sant Cugat gestionats des del projecte de l'Ecoateneu. El dimarts 24 a les 17.30 h a la sala d'actes de l'Ateneu Santcugatenc es realitzarà el sorteig per adjudicar les tres parcel·les que estan buides actualment. D'aquesta manera generaran una llista d'espera interna pels horts situats al carrer Amposta. El mateix dia s'explicarà el projecte amb la presència d'algun dels hortolans per exposar en primera persona el dia a dia dels horts. La data límit per participar és el dilluns 16 a les 8 h.


INSCRIU-TE AL SORTEIG DE LES PARCEL·LES DELS HORTS URBANS AQUÍ

Amb les inscripcions rebudes i registrades es generarà automàticament una llista endreçada per ordre d'inscripció. El número premiat el dia del sorteig, a part d'aconseguir una de les parcel·les rifades, servirà per definir la llista d'espera a partir d'aquell número.

Això servirà per anar omplint aquelles parcel·les que es van buidant durant el període d'adjudicació dels horts, que dura quatre anys. La rotació acostuma a ser del 10% anual, és a dir, unes quatre parcel·les l'any aproximadament.

Fora del termini, qui vulgui participar i formar part de la llista de persones interessades, s'haurà d'inscriure a la llista de l'Ajuntament, escrivint a hortsurbans@santcugat.cat amb les dades de contacte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.