Sant Cugat dona el tret de sortida a les rebaixes d'hivern

Els comerciants del centre encaren la campanya amb optimisme després de les compres de Nadal


  • Comparteix:

Un cop acabades les festes de Nadal, comencen les rebaixes d'hivern, que aquest dissabte ja s'han fet notar al centre de Sant Cugat. Ja a primera hora, els aparadors s'han despertat amb cartells que anunciaven un 20, 30, 40, i fins i tot algun 50% de descompte. I cap al migdia els carrers s'han anat omplint de gent: algunes persones amb objectius clars d'allò que els feia falta comprar, i d'altres més obertes a veure què trobaven.

És el cas de l'Ignasi Loce, que ha explicat a Cugat Mèdia que li agrada aprofitar els primers dies de rebaixes perquè "hi ha més coses". "Està molt bé poder passar un dia tranquil amb aquest sol que fa. Passejant, comprant, tornant coses... i mirant les ofertes. Estic mirant sabates, i a veure si tinc sort i en trobo algunes", ha afegit. Per la seva banda, l'Esther s'ha comprat ja unes vambes. "He quedat amb la meva cunyada i el meu germà per fer un passeig, m'han agradat i me les he comprat. Evidentment, sempre és un gust comprar-te-les una mica millor de preu", ha assenyalat ensenyant-nos les sabates noves. També hi ha l'exemple de la Maite Malero, que assegura que no espera gaire les rebaixes perquè creu que n'hi ha tot l'any: "Hi ha molts outlets, i voltem molt per aquests llocs". "Però ara sí que hem aprofitat en una botiga que hi havia rebaixes", ha acabat confessant.

Pel que fa als comerciants, han valorat positivament el primer matí de rebaixes. Des de la botiga Somia, la Maria Cabrera ho ha expressat dient que "ho estem encarant molt bé i la gent està responent bé. Estem força contents". La Neus Cabo de Muy Mucho també ha afirmat que encara la campanya "amb ganes". "A veure si podem treure estoc i, aprofitant que la gent encara té una mica d'esperit nadalenc, a veure si podem treure tot el que queda d'hivern", ha conclòs. L'Anna Robinat, de Brownie, hi coincideix: "Es nota que la gent, després de tot el consum de Nadal, aprofita el canvi de preu quan veu les rebaixes".

Quant a la durada de la campanya, algunes botigues l'acabaran a finals de gener, i d'altres allargaran els descomptes fins a finals de març.































Ignasi Loce

Està molt bé poder passar un dia tranquil amb aquest sol que fa. Passejant, comprant, tornant coses, i mirant les ofertes. Estic mirant sabates, i a veure si tinc sort i en trobo algunes.

Esther

He aprofitat i m'acabo de comprar unes vambes aquí, al comerç de Sant Cugat. He quedat amb la meva cunyada i el meu germà per fer un passeig, i m'han agradat i me les he comprat. Evidentment, sempre és un gust comprar-te-les una mica millor de preu.

Maite Malero

No esperem gaire les rebaixes, perquè crec que n'hi ha tot l'any. Hi ha molts outlets, i voltem molt per aquests llocs. Però ara sí que hem aprofitat en una botiga que hi havia rebaixes.

Maria Cabrera

Bé, l'estem encarant molt bé i la gent està responent bé. Estem força contents. Les rebaixes duraran fins a finals de gener, més o menys.

Neus Cabo

Amb ganes. A veure si podem treure estoc i, aprofitant que la gent encara té una mica d'esperit nadalenc, a veure si podem treure tot el que queda d'hivern.

Anna Robinat

Es nota que la gent, després de tot el consum de Nadal, aprofita el canvi de preu quan veu les rebaixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.