Els Premis Esport en Marxa apleguen 200 persones al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori va acollir ahir al vespre la sisena edició dels Premis Esport en Marxa, convocats per Ràdio Sant Cugat i Opel Autocugat. La nedadora Melissa Caballero va rebre el premi a la millor esportista de l'any i Sisco Company, membre històric de la Unió Ciclista Sant Cugat, va rebre el premi en reconeixement a tota una trajectòria.

Més de 200 persones van assistir al lliurament dels Premis Esport en Marxa, que es va fer ahir al hall del Teatre-Auditori de Sant Cugat. Els guardonats d'aquesta sisena edició són Melissa Caballero (millor esportista), Club Voleibol Sant Cugat (millor equip sènior), Cadet Club Rugbi Sant Cugat (millor equip júnior), Israel Luque (millor entrenador), Rugbi Sant Cugat (millor direcció esportiva), Paula Martí (millor projecció exterior), Penya Blau-grana Sant Cugat (millor projecció social), Patí Hoquei Sant Cugat (promoció de la base). El jurat va concedir un premi especial a l a iniciació esportiva, que va recaure en el programa de Jocs Escolars de la Oficina Municipal d'Esports per a Tothom. L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, va lliurar el premi a tota una trajectòria a Sisco Companys, un dels fundadors de la Unió Ciclista Sant Cugat.
L'acte va comptar amb l'assistència del regidor d'Esports, Alfredo Bergua, la regidora de Comunicació, Marta Subirà, el director de Ràdio Sant Cugat, Albert Mallol, el gerent d'Opel Autocugat, Josep Maria Negre i el director del Centre d'Alt Rendiment, Francesc de Puig, així com representants d'entitats esportives, grups polítics municipals i mitjans de comunicació.
En el decurs de l'acte, es van lliurar els premis del Concurs de Dibuix Infantil sobre el món de l'esport, que van recaure en Oriol Palet, del Col·legi La Farga i Àlvaro Herrera, de Viaró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.