Convocades protestes dels empleats del servei de recollida de residus per l'incompliment del conveni

CCOO fa una crida als treballadors de la concessionària Valoriza a concentrar-se els dilluns de febrer davant de l'ajuntament


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un camió de Valoriza / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu d'un camió de Valoriza / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Treballadors de l'empresa Valoriza, concessionària del servei de recollida de residus a Sant Cugat, alerten d'incompliments per part de l'empresa d'acords assolits amb la renovació del conveni que es va fer el 2021. El sindicat Comissions Obreres (CCOO) assegura que els empleats tenen el salari congelat i que no hi ha interlocució per part de la companyia 'per donar solució a la situació de la concessió i de les demandes dels treballadors'.

També apunten a l'Ajuntament, de qui lamenten que no s'hagi pronunciat sobre el futur de la concessió, que va acabar l'any passat i que es troba en situació de pròrroga fins al març.

Amb aquestes queixes sobre la taula, CCOO ha convocat concentracions els dilluns de febrer a la plaça de la Vila, davant de l'ajuntament. La primera és dilluns 6, a les 14.30 h, i, si la situació no canvia, també n'hi haurà els dies 13 i 20 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.