L''Estocs Market' arrodoneix les rebaixes d'hivern fent sortir les botigues al carrer

Una vuitanta d'establiments s'han unit a aquesta iniciativa de Sant Cugat Comerç


  • Comparteix:

L'eix comercial de Sant Cugat s'ha omplert de paradetes al carrer / Foto: Cugat Mèdia

L'eix comercial de Sant Cugat s'ha omplert de paradetes al carrer / Foto: Cugat Mèdia

Els carrers de l'eix comercial de Sant Cugat s'han omplert aquest dissabte de paradetes al carrer, en una nova edició de l''Estocs Market'. La fórmula que Sant Cugat Comerç fa servir per tancar la temporada de rebaixes ha comptat aquesta vegada amb la participació d'una vuitantena de botigues, trenta de les quals ho han fet des de l'interior dels seus locals. D'aquesta manera, comerciants i compradors han pogut aprofitar el final d'una temporada d'hivern que des de l'associació de comerciants asseguren que ha anat 'millor que l'any passat'.

La gerent de Sant Cugat Comerç, Adela Burgos, ha explicat a Cugat Mèdia que l'inici de la campanya de Nadal va ser una mica atropellada, però que finalment la cosa va millorar. "Estem contents, tot i que ho estem comparant amb unes xifres que tampoc no són per a llençar coets", diu en referència de les vendes de l'any passat. "Però si anem millorant a poc a poc, ja estem contents", ha afegit. Així doncs, Burgos ha parlat de l''Estocs Market' d'aquest dissabte com una oportunitat per "treure els estocs que queden als comerços i aprofitar que estem de rebaixes perquè la gent pugui trobar coses interessants i que s'acabin de buidar els magatzems". "Es tracta d'acabar de treure tot el que ha quedat de la campanya de Nadal", ha conclòs.

Les següents cites que Sant Cugat Comerç té anotades a l'agenda són la Nit en Blanc i la Botiga al Carrer, que se celebrarà per Festa Major.




Adela Burgos

El que fem és treure els estocs que queden als comerços i aprofitar que estem de rebaixes perquè la gent pugui trobar coses interessants i que s'acabin de buidar els magatzems. Que la gent compri i trobi el que busca i, per tant, es tracta d'acabar de treure tot el que ha quedat de la campanya de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.