La T-Jove s'amplia fins als 30 anys

A partir del 15 de març aquest abonament trimestral del transport públic tindrà un preu únic per a totes les zones


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'uns viatgers de Ferrocarrils davant l'arribada d'un comboi / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'uns viatgers de Ferrocarrils davant l'arribada d'un comboi / Foto: Cugat Mèdia

A partir del 15 de març, les persones de fins a 30 anys també podran comprar la T-Jove. Fins ara, els joves que podien fer servir la targeta trimestral bonificada per al transport públic tenien fins a 24 anys, però a partir d'ara en podran tenir fins a 30. El conseller de Territori, Juli Fernàndez, ho ha anunciat en una entrevista al programa 'Els matins' de TV3. Fernàndez també ha explicat un altre canvi destacat, que és que aquest títol de transport trimestral tindrà un preu únic per a totes les zones. Actualment, el preu d'aquest títol de transport per una zona és de 40 euros amb la bonificació del 50%.


El conseller de Territori ha anunciat que la T-Jove ampliada fins als 30 anys començarà a funcionar a partir del 15 de març a l'ATM de Barcelona i que un mes més tard, al 15 d'abril, ja s'aplicarà a tot Catalunya. Fernández ha afegit, a més, que per primera vegada es farà servir amb la T-Mobilitat i que els títols passaran a tenir el mateix preu, 80 euros, tot i que amb el descompte seran 40 euros.

Per Fernàndez, mesures com les del T-Jove, inclosa en l'acord de pressupostos amb els comuns, es "notarà en el dia a dia" del transport públic, també a la resta d'ATM de Catalunya a partir del 15 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.