L'Església Protestant de Valldoreix recull material per a Turquia i Síria

La recollida és aquest divendres, de 16 a 20 h, i dissabte, de 10 a 13 h


  • Comparteix:

A principis de febrer la UEBE va enviar material per equipar una escola a Gàmbia / Foto: Cedida

A principis de febrer la UEBE va enviar material per equipar una escola a Gàmbia / Foto: Cedida

L'Església Protestant de Valldoreix fa una crida a la donació de productes de primera necessitat per a Turquia i Síria. Concretament, es recolliran aliments en llauna, estris de parament d'un sol ús, productes alimentaris infantils, fonts d'energia, material sanitari, productes d'higiene personal i roba d'hivern. També s'accepten tendes de campanya, dutxes portàtils i llanternes. El material es pot entregar a l'Església Protestant de Valldoreix, ubicada al carrer Brollador, s/n, de Valldoreix, o bé divendres, de 16 a 20 h, o bé dissabte, de 10 a 13 h. El contenidor està previst que surti, en tràiler, dilluns al matí.


Tal com ha explicat a Cugat Mèdia la voluntària Susanna Pellicer, "la iniciativa surt de la Unió Evangèlica Baptista d'Espanya, a la qual està inscrita l'Església Protestant de Valldoreix". Anteriorment aquesta organització ja ha fet altres enviaments d'ajuda humanitària, com per exemple, a Ucraïna i a Gàmbia, entre d'altres. "La situació d'emergència que ha provocat el terratrèmol de Turquia i Síria, ens ha animat a demanar un cop més la col·laboració ciutadana", ha dit Pellicer.




Susanna Pellicer

El que demanem és la col·laboració ciutadana en temes molt concrets: aliments en llauna, farinetes, biberons, bolquers, llet en pols, fonts d'energia, material sanitari, productes d'higiene personal íntima, mantes, sacs de dormir, impermeables i abrics de neu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.