L'Ajuntament buscarà alternatives cas a cas per mantenir el servei d'àpats a domicili

El contracte actual s'acaba al març i encara no està enllestida la nova licitació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un cuiner / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'un cuiner / Foto: ACN

L'Ajuntament es compromet a mantenir el servei d'àpats a domicili. Es tracta d'una iniciativa que es va posar en marxa a partir de la pandèmia per donar resposta davant casos d'aïllament o amb cert grau de dependència i s'ha allargat fins ara amb més d'una setantena d'usuaris. En aquests moments, però, l'empresa deixa de prestar el servei aquest març i encara no està enllestida la nova licitació, un fet que els usuaris han rebut amb preocupació. Davant aquesta situació, el tinent d'alcaldia de Drets socials, Marco Simarro, ha assegurat que 'no es deixarà ningú sense el servei' i que es buscaran alternatives cas a cas fins que el nou contracte estigui adjudicat.

Això encara trigarà uns mesos, així que Simarro ha concretat que seran les treballadores socials assignades a cada usuari les que avaluaran cada situació per trobar una alternativa temporal a aquest servei.

La intenció de l'Ajuntament també és enviar una carta a tots els usuaris per explicar aquesta situació i informar-los que es garantirà l'atenció.


Marco Simarro

Hi haurà un espai de temps fins a l'adjudicació en què cada treballadora social buscarà la manera de suplir el servei i resoldre cada situació. No deixarem ningú sense el servei o una alternativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.