La recaptació de la taxa turística a Sant Cugat, lluny dels nivells d'abans de la pandèmia

El 2022 la taxa turística va recaptar 38.873 euros, un 25,4% menys que el 2019


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una habitació d'hotel / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'una habitació d'hotel / Foto: ACN

Els allotjaments turístics de Sant Cugat comencen a sortir del sotrac que va suposar l'esclat de la pandèmia, però encara són lluny de les dades que es registraven fins al 2019. Prova d'això és la recaptació que van fer a través de la taxa turística: el 2022 amb aquest gravamen es van recollir 38.873 euros, un 25,4% menys que el 2019, quan es van recaptar 52.148 euros. Són dades de la Generalitat a les quals ha tingut accés Cugat Mèdia.

La taxa turística es cobra per cadascuna de les estades que es fan als allotjaments, des d'hotels fins a habitatges d'ús turístics. A excepció de Barcelona, aquesta contribució oscil·la dels 60 cèntims als 3 euros, depenent del tipus d'allotjament.



A Sant Cugat hi ha set hotels i dos aparthotels. A banda, segons l'últim registre que s'ha fet públic, a Sant Cugat hi ha 95 pisos turístics registrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.