Embotits d'origen vegetal: arriba la primera xarcuteria 100% vegana a Sant Cugat

L'establiment, ubicat al carrer Sant Jordi, obre les portes aquest dissabte


  • Comparteix:

Imatge de l'establiment / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'establiment / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat comptarà amb una xarcuteria 100% vegana a partir del 15 d'abril: Vegans Sant Cugat. L'establiment, ubicat al 18b del carrer de Sant Jordi, s'inaugurarà aquest dissabte a les 17 h. Segons ha avançat la propietat a través de les xarxes socials, les persones que passin per la botiga la tarda de la inauguració amb la seva mascota 'rebran un regalet amb molt vegiamor'.

Al capdavant de l'establiment santcugatenc hi ha Sònia Martínez, vegetariana de tota la vida; Aaron Lanzarote Martínez, en transició cap al veganisme; i Kevin Lanzarote Martínez, vegà des de fa un any. Són una mare i dos fills, amb experiència en el món de la restauració i amb ganes d'impulsar el canvi en la ciutadania cap a una vida vegana.

L'establiment que obriran a Sant Cugat és una franquícia de Vegans Badalona (que també té establiments a Sabadell i Granollers), la botiga on el Kevin acostumava a comprar alguns dels productes que utilitzava de forma quotidiana. "El més diferencial de Vegans Badalona, que també tindrem a Sant Cugat, és la xarcuteria: els pernils i els formatges són espectaculars", considera el Kevin.

Vegans Badalona va obrir fa quatre anys i es considera la primera xarcuteria 100% vegana de Catalunya. En aquest establiment és on hi ha l'obrador on s'elaboraran els productes que es vendran a Sant Cugat. "Estem molt il·lusionats perquè nosaltres serem la primera xarcuteria 100% vegana de Sant Cugat", conclou.


Kevin Lanzarote

Estem molt il·lusionats perquè serem la primera xarcuteria 100% vegana de Sant Cugat. Hem vist que no hi ha productes semblants a la zona i ens fa molta il·lusió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.