Sílvia Vallès, nova presidenta de l'Associació de Veïns del Barri de Volpelleres

La junta també està formada per Ricard Martínez com a vicepresident, Maria Torné com a tresorera i Joan Gorriz com a secretari


Temes relacionats

Marc Garcia deixa la presidència de l'Associació de Veïns de Volpelleres (23/feb/23)

Marc Garcia, nou president de l'Associació de Veïns del Barri de Volpelleres (28/jul/22)


  • Comparteix:

Sílvia Vallès i Joan Gorriz davant de la masia de Can Canyameres / Foto: Cedida

Sílvia Vallès i Joan Gorriz davant de la masia de Can Canyameres / Foto: Cedida

L'Associació de Veïns del Barri de Volpelleres ja té nova junta, amb Sílvia Vallès al capdavant. Arran de la renúncia de Marc Garcia, es va convocar una assemblea general extraordiària en la qual Sílvia Vallès va ser escollida presidenta per unanimitat. L'acompanyen Ricard Martínez com a vicepresident, Maria Torné com a tresorera i Joan Gorriz com a secretari. Tots ells ja havien format part de la junta quan Alberto Valcarce n'era el president.

"Volem representar el barri amb tota la seva diversitat, i per això intentarem ser el més neutrals possible", ha assegurat Vallès en declaracions a Cugat Mèdia. Una neutralitat que volen aplicar també a la polèmica amb la construcció de l'escola La Mirada, "un dels nostres temes prioritaris", segons Joan Gorriz. "Ens agradaria jugar el paper de mediadors entre les diferents parts i que es pugui arribar a una solució de consens", ha afegit el secretari.

A banda d'això, el primer projecte que durà a terme la nova junta és la captació de socis. "La representació de socis respecte a la població del barri és molt baixa", ha lamentat Vallès. De fet, de les gairebé 10.000 persones que resideixen a Volpelleres, només 200 formen part de l'associació. "En aquest primer any volem arribar, com a mínim, als mil socis, però el nostre objectiu seria arribar als 5.000", ha dit Vallès. Segons ha explicat la presidenta, l'augment de socis persegueix, d'una banda, la millora de la cohesió del barri i del sentiment de pertinença del veïnat i, de l'altra, "la possibilitat de realitzar activitats de manera més autònoma i independent de l'Ajuntament".

L'habilitació de la masia de Can Canyameres com a equipament del barri, la millora de la neteja dels carrers, la reposició de papereres, l'ampliació de les places d'aparcament als entorns escolars i l'asfaltatge dels carrers i voreres són alguns dels reptes que la junta també té a la llista de pendents.

Per acabar l'entrevista, Vallès s'ha adreçat als partits polítics que concorreran a les eleccions municipals del 28 de maig: "els convidem a contactar amb nosaltres per explicar a tots els socis els projectes que tenen en relació amb Volpelleres", ha dit.


Sílvia Vallès

El que tenim clar és que volem representar el barri amb tota la seva diversitat i no ens posicionarem a cap banda. Cadascú de nosaltres pot tenir la seva ideologia, però com a institució, la nostra intenció és ser el més neutrals possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.