Un detingut per un robatori amb força a domicili després de fugir per les vies del tren

El presumpte lladre en un habitatge de Can Mates va ser interceptat a l'estació dels FGC de Mira-sol


  • Comparteix:

Imatge dels objectes recuperats / Foto: Mossos d'Esquadra

Imatge dels objectes recuperats / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut una persona com a presumpte autor d'un robatori amb força en un domicili de Can Mates. Els agents el van localitzar, juntament amb una altra persona, a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Mira-sol, i en alertar la patrulla policial, van fugir per les vies del tren. Finalment, un d'ells va ser enxampat i ha quedat en presó provisional després de passar a disposició judicial.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, els fets van succeir divendres passat, quan agents del cos van ser activats per una alarma en un domicili de Can Mates. Quan van arribar a l'immoble van confirmar que la porta estava forçada i es va iniciar la recerca.

Els agents van localitzar dues persones sospitoses amagades darrere una columna de l'andana de l'estació de FGC de Mira-sol que, en veure els efectius policials, van saltar a les vies. Finalment, una d'elles va ser enxampada i detinguda amb una bossa on hi havia diversos objectes sostrets al domicili, a més de guants, passamuntanyes i altres objectes.

El detingut va manifestar que era menor d'edat, però segons els Mossos d'Esquadra té més de 18 anys després d'haver-li fet una prova mèdica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.