L'Ateneu recupera les xifres d'usuaris i activitats anteriors a la pandèmia

L'entitat ha renovat la seva junta directiva amb Àlvar Roda al capdavant, que repeteix com a president


  • Comparteix:

L'Ateneu compta gairebé amb 600 socis / Foto: Ateneu

L'Ateneu compta gairebé amb 600 socis / Foto: Ateneu

L'Ateneu Santcugatenc ha recuperat les xifres d'usuaris i activitats anteriors a la pandèmia de la Covid-19. Concretament, durant el 2022 l'entitat va aconseguir 3.753 inscripcions a les més de 500 activitats que va oferir a la ciutadania. Per altra banda, més de 3.100 persones van gaudir de la programació cultural de l'Ateneu. Així ho mostra la memòria d'activitats que l'entitat ha presentat a l'assemblea general ordinària, en què també s'ha renovat la junta directiva amb Àlvar Roda com a president, que enceta així el seu segon mandat al capdavant de l'Ateneu.

La nova junta la completen Montse Cusó com a vicepresidenta, Josep Lleixà com a tresorer i Roser Casajmitjana com a secretària. Pep Martínez i Manel Sánchez continuaran com a vocals. L'Ateneu, que compta actualment amb 586 socis, vol mantenir la voluntat d'obertura i la vocació d'ampliar els espais de representació.

En l'àmbit econòmic, l'Ateneu va tancar el 2022 amb uns ingressos de més de 613.000 euros, recuperant-se així de la situació provocada pels dos anys de pandèmia. D'aquests ingressos, només el 31,3% provenen de subvencions de les diferents administracions públiques i Obres Socials. La resta, corresponen a l'autogestió dels recursos que genera la mateixa entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.