Ajuntament i entitats ofereixen una àmplia varietat d'activitats en el programa 'Viu l'Estiu 2005'


  • Comparteix:

L'alcalde ha destacat durant la presentació la importància d'oferir una alternativa educativa i de lleure als nens i joves durant les vacances d'estiu

L'alcalde ha destacat durant la presentació la importància d'oferir una alternativa educativa i de lleure als nens i joves durant les vacances d'estiu

Oferir una alternativa educativa i de lleure per les vacances d'estiu. Aquest és l'objectiu del programa Viu l'Estiu que han organitzat un any més l'Ajuntament i diferents entitats del municipi. L'oferta engloba tot tipus d'activitats per a nens i joves, que van des de les propostes esportives fins a les activitats al museu, els casals a les escoles o les activitats als districtes.

Casals a les escoles, casals i tallers d'entitats, activitats per a joves, propostes esportives o activitats als districtes són algunes de les possibilitats que ofereix el programa Viu d'Estiu d'enguany a Sant Cugat. I és que, per vuitè any consecutiu, l'Ajuntament i les entitats del municipi han unit esforços per preparar una oferta de lleure i educativa completa on hi hagi propostes per a nens i joves de totes les edats i també per a tots els gustos.

Així ho ha explicat l'alcalde, que ha remarcat la importància que té un programa com aquest en una ciutat tan jove com Sant Cugat. Lluís Recoder ha afegit també que cada vegada és més necessari oferir una alternativa a les famílies que faci més fàcil compatibilitzar l'activitat laboral dels pares amb les vacances escolars dels fills.

Lluis Recoder

La societat ha evolucionat molt, han canviat els hàbits familiars i en les famílies sovint treballen els dos membres de la parella però en canvi les vacances no han canviat.


En el mateix sentit s'ha expressat el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, que ha valorat molt positivament aquesta col·laboració amb les entitats d'educació en el lleure ja que això permet unificar l'oferta i sobretot, donar-la a conèixer.

Pel que fa a la programació d'enguany per als joves, destaquen tallers de música, de dansa i també les partides de rol. També aquest any es repetiran els campaments organitzats pels 3 espais joves dels districtes i que Toni Ramon ha qualificat com la proposta 'estrella' de l'estiu passat.

Toni Ramon

Entenem que és una activitat interessant perquè reuneix a joves dels diferents districtes, hi ha una preparació prèvia i l'any passat va ser l'activitat que més ràpidament van cobrir-se les places.


En l'àmbit cultural i de les escoles, els diferents centres educatius oferiran com és habitual els seus casals, i no hi faltaran propostes a càrrec d'entitats com Aula de So, La Unió Santcugatenca, Pou d'Art o l'Esbart. La programació 'Viu l'Estiu 2005' també inclou l'estage de 'Dansa a Sant Cugat' i diferents activitats al Museu, com el nou joc de pistes per la Casa Aymat que es va estrenar per Nadal o una nova proposta com són els 'Contes al Monestir'. Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

Va anar molt bé i ho incorporem en les atcivitats de l'estiu, i la novetat és l'activitat de contes al Claustre que veurem com funciona.


També els esports tenen un protagonisme destacat, amb propostes tant al centre com als districtes i organitzades tant a nivell municipal com per entitats privades. En aquest cas, les inscripcions es faran igual que l'any passat, a través d'un sorteig públic a la Casa de Cultura entre totes les persones que hagin recollit el seu número fins el 15 d'abril a l'OMET.

Recordem que tota la informació del programa 'Viu l'Estiu 2005' es pot consultar per internet a la web municipal santcugat.org, o en format paper, en el llibret que ha fet l'Ajuntament i del qual se n'han editat 27.000 exemplars que es poden trobar a les dependències municipals i a les seus de les entitats de la ciutat. A més, també es distribuiran amb la revista municipal 'Sant Cugat Avui'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.