Així grava un Tesla un accident de trànsit a Sant Cugat

El xoc s'ha produït la matinada de dijous al barri de Volpelleres


Temes relacionats

Audi i Tesla, els vehicles més venuts a Sant Cugat el 2022 ( 5/mar/23)


  • Comparteix:

Un cotxe de la marca Tesla (companyia del magnat Elon Musk) ha gravat aquest dijous a la matinada, a la 1.52 h, el xoc que el mateix vehicle ha patit mentre estava estacionat al carrer de Pere Calders, al barri de Volpelleres, a Sant Cugat. En les imatges cedides a Cugat Mèdia, es veu com un cotxe Peugeot 208 xoca contra el Tesla, que amb el cop es desplaça a un costat topant contra dos cotxes més, també correctament estacionats. Fins al lloc de l'incident, a les 2.11 h, segons es veu a les imatges, arriba una patrulla de paisà de la Policia Local. Fonts municipals ha confirmat a aquest mitjà que el conductor ha donat positiu en el test d'alcoholèmia, fets denunciats per via administrativa, i no penal, ja que ha donat 0,30 grams d'alcohol per litre de sang, i el límit és de 0,50 gr/l.

Els cotxes Tesla tenen incorporat un sistema anomenat Mode Centinela que activa les càmeres i els sensors del vehicle, així com la gravació, de qualsevol activitat sospitosa entorn al cotxe, i també els possibles cops que pugui patir, encara que aquest no estigui en marxa, ni amb conductor. El sistema recupera els minuts anteriors i posteriors al sinistre, sempre que continuï el moviment al voltant del vehicle.
Així ha quedat el vehicle Tesla i un dels del costat que estaven estacionats al carrer Pere Calders

Així ha quedat el vehicle Tesla i un dels del costat que estaven estacionats al carrer Pere Calders / Foto: Cedida





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.