L'Aplec Jove exhibeix talent artístic a la Festa de la Primavera

La plaça de Barcelona ha acollit una celebració que busca donar veu a projectes artesanals del jovent de la ciutat


  • Comparteix:

La jornada matinal de la festa ha estat marcada pels ruixats intermitents / Foto: Cugat Mèdia

La jornada matinal de la festa ha estat marcada pels ruixats intermitents / Foto: Cugat Mèdia

L'Aplec Jove ha celebrat, aquest diumenge, la segona edició de la Festa de Primavera amb un cartell replet de propostes protagonitzades pel jovent de Sant Cugat. Tot i la pluja intermitent, la festa, que ha tingut lloc a la plaça de Barcelona, ha comptat amb diverses activitats culturals durant el transcurs del dia.

Aquesta nova edició, organitzada per l'Aplec Jove amb la col·laboració de diversos esplais santcugatencs, ha tingut per objectiu tornar a posar de manifest la importància de teixir una comunitat jove a Sant Cugat. En aquest sentit, a paraules d'un dels responsables del festival, Pau Serraviñals, resulta "vital que els col·lectius joves s'obrin per continuar enfortint la relació" a la ciutat.

Tot plegat ha arrancat a primera hora amb la posada en marxa de diversos tallers artesanals, vermuts musicals i paradetes i s'ha allargat durant tota la jornada de diumenge. Els plats forts, però, han arribat a última hora del vespre, amb la xerrada sota el lema 'No monogàmies i gestió emocional' i amb l'arribada de la part musical protagonitzada pels artistes especialistes en els PDs o punxa discos.





Pau Serraviñals

És molt important que la gent jove de Sant Cugat s'obri i construeixi nous teixits socials. I encara ho és més tenint en compte l'aïllament que va arribar a causa de la pandèmia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.