El Rotary Club Sant Cugat recapta més de 5.000 euros a la Nit Rotària

L'acte també ha reconegut Gerard Claret i l'Entitat Sardanista de Sant Cugat per la seva tasca social


  • Comparteix:

Gerard Claret en el moment de rebre el premi Paul Harris / Foto: Cugat Mèdia

Gerard Claret en el moment de rebre el premi Paul Harris / Foto: Cugat Mèdia

La 32a Nit Rotària, organtzada pel Club Rotary Sant Cugat, ha recaptat més de 5.000 euros amb el sopar solidari d'aquest dissabte a la masia de Can Ametller amb més d'un centenar d'assistents. La recaptació anirà destinada a la lluita contra la pòlio. A l'acte també s'ha reconegut Gerard Claret amb el premi Paul Harris Fellow i a l'Entitat Sardanista de Sant Cugat amb el guardó Venus. Tots dos reconeixements s'entreguen a aquelles entitats i personalitats que coincideixen amb l'ideari rotari de valors humans i solidaris.

Enguany l'entitat ha lliurat el premi Paul Harris Fellow al violinista, director i fundador d'orquestres, Gerard Claret; i el Venus a l'Entitat Sardanista de Sant Cugat en reconeixement a la seva tasca per fer de la ciutat la capital de la sardana. Claret ha ressaltat que "em sento molt orgullós de rebre aquesta distinció per una entitat que fomenta els valors i la solidaritat".

El president del Club Rotary Sant Cugat, Francesc Daura, ha presidit l'acte. A partir de l'1 de juliol, Carme Ardid serà la nova màxima mandatària de l'entitat. L'acte també ha servit per fer entrega de 8.000 euros a l'associació Fons Social Sant Cugat-Valldoreix per la recaptació del 16è concert Música per a la Solidaritat. A nivell mundial, l'entitat té 46.000 clubs amb més d'un milió de socis.








Gerard Claret

Estic molt satisfet de rebre aquest guardó i és un reconeixement molt important.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.