Desactivat l'avís preventiu per nivells elevats de contaminació atmosfèrica a Sant Cugat

La decisió l'ha pres la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha desactivat aquest divendres l'avís preventiu per contaminació atmosfèrica pels nivells de partícules PM10, declarat el dijous 22 de juny, i que ha estat actiu durant un dia a la zona de protecció especial (ZPE) de la conurbació de Barcelona, també a Sant Cugat.

La decisió l'ha pres la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, ja que els nivells de PM10 estan disminuint a totes les estacions de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA) de la ZPE, i ahir ja no es va superar el valor límit diari de 50 micrograms per metre cúbic en cap estació. A més, la previsió dels models de dispersió de contaminants atmosfèrics indica que avui els nivells de PM10 ja no superaran el valor límit diari de 50 micrograms per metre cúbic i la previsió meteorològica mostra que la intrusió de pols africana es retirarà en les properes hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.