Uns 260.000 vehicles tornaran a l'àrea metropolitana en l'operació retorn de Sant Joan

El Servei Català de Trànsit ha activat mesures extraordinàries per minimitzar el volum de trànsit


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'AP-7 / Foto: ACN

Imatge d'arxiu de l'AP-7 / Foto: ACN

La mobilitat durant el pont de Sant Joan tanca, aquest diumenge, una operació tornada que preveu que uns 260.000 vehicles es mobilitzin cap a la zona d'influència de l'àrea metropolitana de Barcelona. Davant d'aquest volum de vehicles, Interior ha posat en marxa un seguit de mesures extraordinàries de control d'aquests desplaçaments. L'operació de trànsit pel pont es va iniciar el 23 de juny passat amb prop de mig milió de vehicles de sortida i, segons apunta el Servei Català de Trànsit (SCT), encara s'allargarà fins ben entrada la setmana vinent.


Quines són les principals mesures extraordinàries?

Davant d'aquesta previsió, s'instal·laran més de 100 km de carrils addicionals en sentit contrari a l'habitual a l'AP-7 nord entre Sant Celoni i Montornès del Vallès, a l'AP-7/B-23 entre Vilafranca i Molins de Rei i a la C-32 nord entre Sant Andreu de Llavaneres i Montgat i a la C-32 sud entre Gavà i Cornellà de Llobregat. Tot plegat amb l'objectiu d'augmentar la capacitat viària d'aquestes vies i trams.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.