Sant Cugat Empresarial celebra l'acord per perllongar la B-40

L'entitat empresarial aplaudeix que el pacte també inclogui la transferència de 914 milions per millorar principals infraestructures viàries


Temes relacionats

El govern espanyol signa l'acord que estableix el protocol per executar els intercanviadors de Sant Cugat ( 7/jul/23)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la carretera B-40 entre Terrassa, Sabadell i Castellar del Vallès / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu de la carretera B-40 entre Terrassa, Sabadell i Castellar del Vallès / Foto: Cedida

L'Associació Sant Cugat Empresarial ha mostrat la seva satisfacció per l'acord assolit entre el govern espanyol i la Generalitat de Catalunya amb relació al perllongament de la carretera B-40 entre Terrassa, Sabadell i Castellar del Vallès. Tot i això, l'entitat santcugatenca, que feia anys que reivindicava millores en aquesta infraestructura viària, en un comunicat recela de la funcionalitat definitiva de la via, ja que, segons apunten, es podria convertir en una simple ronda entre les ciutats mencionades, com defensa el govern català.

Tanmateix, l'entitat empresarial ha celebrat que el pacte entre l'Estat i la Generalitat també inclogui la transferència de 914 milions d'euros amb l'objectiu de dur a terme millores en les principals infraestructures viàries i ferroviàries.

Intercanviadors a Sant Cugat

Entre aquestes millores mencionades també hi figuren els intercanviadors entre les estacions de Rodalies de Catalunya i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Sant Cugat, fet que des de Sant Cugat Empresarial han qualificat "d'imprescindible per facilitat la comunicació transversal del Vallès".

L'entitat santcugatenca també ha aprofitat el comunicat per reclamar que les obres s'executin dins dels terminis previstos i que, sigui quin sigui el resultat electoral del 23-J, no "s'aprofiti per condicionar el futur d'aquest projecte".





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.