Sant Cugat s'omple d'artesania en una nova edició estival de la Fira d'Artesans

La cita ha comptat amb la participació d'una dotzena de paradistes associats en una jornada que s'ha allargat fins al punt de la mitjanit


  • Comparteix:

La Fira d'Artesans també ha comptat amb la presència de diversos paradistes convidats / Foto: Cugat Mèdia

La Fira d'Artesans també ha comptat amb la presència de diversos paradistes convidats / Foto: Cugat Mèdia

L'Associació d'Artesans de Sant Cugat ha posat punt final a la temporada d'estiu, aquest dissabte, amb una nova edició de la tradicional Fira artesanal. Com a novetat d'aquest mes de juliol, la iniciativa, celebrada a la plaça d'Octavià, s'ha traslladat a l'horari de tarda per tal d'evitar les hores de màxima calor. Una dotzena de paradistes locals i convidats han ofert tota varietat de productes artesanals des de les 17 h i fins a les 23 h. Amb aquesta nova proposta ideada per fomentar el consum local de la ciutadania, els artesans santcugatencs s'acomiaden de la fira fins al setembre.

Tot i les altes temperatures, la plaça d'Octavià s'ha tenyit de visitants que, a més d'ofertes artesanals com les petites joies, les joguines de fusta o la roba, també han pogut gaudir d'alternatives per part dels paradistes convidats. "A Sant Cugat són 15 els socis i sòcies paradistes i com que amb l'estiu n'hi ha que no poden venir, optem per convidar paradistes d'arreu per mostrar més varietat a la clientela", ha apuntat l'artesana i paradista Pati Vega.

Vega, que compta amb una paradeta de petita bijuteria, s'ha mostrat molt satisfeta amb la regularitat que ha assolit la Fira d'Artesans i ha recordat que, per a ciutats com Sant Cugat, "és ideal per tal de poder establir un contacte directe amb el client que poder és menys habitual".

Ara, el mercat artesanal farà una pausa durant el que resta de mes de juliol i agost i tornarà al setembre amb dues fires mensuals. El segon dissabte de mes s'ubicarà a la plaça d'Octavià i, l'últim dissabte de mes es desplaçarà a la rambla del Celler.






Pati Vega

Iniciatives com aquesta ens ajuden a establir una millor relació comercial amb el client que, sovint, també pot aprofitar per fer-te algun encàrrec més personalitzat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.