L'exalcalde Lluís Recoder, nou president de Creu Roja Sant Cugat-Rubí-Valldoreix

Pren el relleu a Lluís Carreras, que ha estat al capdavant de l'entitat durant 12 anys


  • Comparteix:

Lluís Recoder, en una imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Lluís Recoder, en una imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'exalcalde de Sant Cugat i exconseller Lluís Recoder ja és el nou president de Creu Roja Sant Cugat-Rubí-Valldoreix. Pren així el relleu a Lluís Carreras, que ha estat 12 anys al capdavant de la institució i que va anunciar, en una entrevista a Cugat Mèdia, que Recoder seria qui li prendria el relleu. El nomenament, que es va fer oficial la setmana passada, l'ha avançat el Tot Sant Cugat i ho ha pogut confirmar Cugat Mèdia.

Recoder assumeix la presidència de l'entitat en l'any que aquesta celebra el centenari.

La trajectòria de Lluís Recoder

Lluís Recoder, nascut a Barcelona el 1958, és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (UB). La seva carrera política va començar a CDC i a la Joventut Nacionalista de Catalunya. Sota les sigles de CiU, va ser diputat al Congrés dels Diputats entre 1986 i 1999; i va ser elegit diputat al Parlament de Catalunya en les eleccions de 1999 i 2003. El 1999 va ser elegit alcalde de Sant Cugat, un càrrec que va ostentar durant dos mandats i mig, fins a finals de 2010, quan va passar el relleu a Mercè Conesa per fer el salt al Govern de la Generalitat d'Artur Mas, com a conseller de Territori i Sostenibilitat. Va exercir aquest càrrec fins a finals de 2012 i la primavera de 2013 va deixar l'escó per allunyar-se de la primera línia política.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.