Oriol i Jordi Sanz fan petits els Cinemes Sant Cugat en l'estrena de 'La 100 pics'

Cugat Mèdia ha organitzat l'estrena del documental als Cinemes Sant Cugat


  • Comparteix:

'La 100 pics' és el nom del projecte amb què el santcugatenc Oriol Sanz va completar l'ascens a 100 pics de Catalunya en 12 setmanes. Una iniciativa que va començar a rumiar arran de patir un accident i de la mort del seu pare i que ara es pot veure en un documental homònim. El seu fill Jordi dirigeix la pel·lícula, que s'ha estrenat aquest dimecres als Cinemes Sant Cugat, amb més de 250 persones entre el públic que l'han pogut veure en dues sales de les instal·lacions. Cugat Mèdia s'ha encarregat de l'organització d'aquest esdeveniment.

Dos anys després d'arrencar el projecte de 'La 100 pics', ara veu la llum en forma de documental. "Ha trigat, però és la culminació del projecte", ha dit Oriol Sanz, que considera que la peça audiovisual que signa el seu fill Jordi deixa "ben reflectida" l'experiència que va viure. I és que, de fet, pare i fill van compartir molts dels moments dels ascensos, i també de la vida que Oriol feia a l'autocaravana.

"M'agrada planificar-ho tot i m'agraden poc les sorpreses, i aquí en van passar unes quantes", recorda Oriol, que es desfà en elogis cap a Jordi: "És la millor persona que ho podia transmetre perquè va viure el projecte amb molta intensitat.

Jordi, graduat en l'ESCAC, apunta que "el documental va més enllà del repte esportiu" al qual es va enfrontar el seu pare i que ha volgut posar el focus en els valors.

Cugat Mèdia ha organitzat l'estrena aquest dimecres als Cinemes Sant Cugat. "Des del minut zero ens vam implicar", ha dit el director provisional de la casa, Joan Miquel Fernández, que ha assegurat que la història d'Oriol Sanz tindrà recorregut als canals del mitjà públic de Sant Cugat. Aquest és la primera mostra de la voluntat de Cugat Mèdia de "conjurar-se" amb les creacions locals i de ser un "aparador de l'audiovisual".




Oriol Sanz

M'agrada planificar-ho poc, m'agraden poc les sorpreses, però amb un repte així et passen coses. El Jordi ho va viure amb molta intensitat i és la millor persona per fer el documental.

Joan Miquel Fernánde

Cugat Mèdia vol ser un aparador de l'audiovisual local que es fa. Ens vam implicar des del minut zero amb aquesta història, que tindrà recorregut als canals de Cugat Mèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.