L'accés a les piscines municipals de Sant Cugat deixa de ser gratuït

La situació de perill per calor a la ciutat ha baixat al nivell 1 sobre 6, fet que desactiva l'entrada lliure a les piscines


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la piscina del Parc Central / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la piscina del Parc Central / Foto: Cugat Mèdia

El pic de l'onada de calor a Sant Cugat ja ha passat i en conseqüència, l'entrada gratuïta a les piscines de Sant Cugat queda desactivada. Segons el Meteocat, l'alerta per perill de calor ha baixat a l'1 sobre 6 a la ciutat, fet que desactiva la mesura de l'Ajuntament que permetia l'accés lliure a les piscines municipals del Parc Central i la Floresta. Les prediccions meteorològiques pronostiquen un canvi de temps després de la primera onada de calor de l'estiu amb un important descens de les temperatures durant el cap de setmana. Segons el consistori, més d'un miler de santcugatencs s'ha beneficiat de la gratuïtat de les piscines durant els dies que ha durat la mesura (809 al Parc Central i 265 a la Floresta).




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.