Aitor Arriaga torna a presidir l'Associació de Veïns i Veïnes de Can Cortés

Després d'haver-se postulat com a precandidat a alcaldable de Junts, Arriaga recupera el càrrec com a portaveu del veïnat del barri


  • Comparteix:

Aitor Arriaga a Can Cortés / Foto: Cedida

Aitor Arriaga a Can Cortés / Foto: Cedida

Aitor Arriaga torna a la presidència de l'Associació de Veïns i Veïnes de Can Cortés i començarà el curs polític amb una reunió amb l'alcalde, Josep Maria Vallès, la primera setmana de setembre. Arriaga, que es va postular com a candidat a alcaldable de Junts i que ha deixat 'la política activa', recupera el càrrec com a portaveu del veïnat i reclamarà de nou a l'Ajuntament les inversions 'necessàries' per al barri de les Planes.

Aitor Arriaga es va apartar de la política local activa i, tot i que s'havia presentat com a alcaldable a les primàries de Junts, finalment no va anar a les llistes del partit a les eleccions municipals del maig passat. Amb l'arrencada del curs, Arriaga ha explicat a Cugat Mèdia que ho ha parlat amb el veïnat i tornarà a agafar la veu cantant per continuar demanant inversions al barri i ho farà a partir de la setmana vinent, amb la primera reunió amb el nou alcalde.

Entre les prioritats, destaca un pla per la prevenció d'incendis, amb formació al veïnat, millores en la mobilitat i les opcions de transport públic, la seguretat, la neteja, i un canvi als pressupostos participatius de les Planes perquè puguin ser més "efectius" per a Can Cortés. Arriaga i la seva junta presidiran l'associació els propers dos anys.

Arriaga, que manté tots els vocals, agafa el relleu a Gemma Falcó que va substituir-lo a l'octubre passat.


Aitor Arriaga

Les mocions caduquen amb el canvi de mandat, però no caduquen les necessitats del nostre barri. Volem fer-li saber al nou alcalde, que coneix el barri, les mesures que cal continuar implementant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.