Els veïns afectats per l'ocupació a Plana de l'Hospital animen altres a alçar la veu

Després d'un any i mig de problemes de convivència, els veïns agraeixen a Mossos i Ajuntament el suport


Temes relacionats

Desallotjada la casa ocupada del carrer de Plana de l'Hospital ( 5/set/23)


  • Comparteix:

Façana de l'immoble per la part del carrer d'Indústria que serà tapiada aquest dimecres, juntament amb la de Plana de l'Hospital / Foto: Cugat Mèdia

Façana de l'immoble per la part del carrer d'Indústria que serà tapiada aquest dimecres, juntament amb la de Plana de l'Hospital / Foto: Cugat Mèdia

Punt final a any i mig d'aldarulls, brutícia i problemes de convivència i seguretat. Els veïns i comerciants afectats per l'ocupació de la casa de Plana de l'Hospital respiren tranquils una vegada s'ha efectuat aquest dimarts el desallotjament. La portaveu dels veïns i comerciants d'aquest carrer i del carrer Indústria, Mireia Garcia, ha agraït als Mossos i l'Ajuntament la seva implicació i ha animat altres ciutadans a denunciar casos d'ocupació que amenacin la seva seguretat i benestar.

Garcia afirma que la feliç resolució del cas es deu, en bona part, a la seva insistència personal.

La comerciant ha aprofitat per demanar a l'Ajuntament que posi l'ocupació entre les seves prioritats, amb especial atenció a l'ocupació delinqüencial com ha estat el cas de la casa de la Plana de l'Hospital. El ple de gener va aprovar una moció de Junts per Sant Cugat, ara al govern, per dotar d'eines els ajuntaments per aturar les "ocupacions delinqüencials".

Segons dades de maig de Mossos, el cos tenia controlats i en seguiment una dotzena d'ocupacions vinculades a possibles motivacions delictives, dues amb problemes de convivència. Una d'elles era la casa de Plana de l'Hospital.


Mireia Garcia

Que es prengui nota per si torna a succeir, perquè la gent pugui fer el que he fet jo, ser pesada i insistir. Ara estem més tranquils i això els veïns ho agraeixen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.