L'Associació de Veïns de Mas Gener reclama al govern més millores al barri

L'estancament de projectes com la cobertura de la pista esportiva fa que l'entitat veïnal ja treballi en nous objectius


Temes relacionats

Mas Gener celebra la seva Festa Major aquest divendres i dissabte ( 5/set/23)

Les pantalles acústiques de l'AP-7 a Mas Gener es col·locaran el setembre ( 3/ago/23)

'Hem de sortir de casa nostra perquè no podem ni respirar' ( 5/jul/23)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la pista esportiva de Mas Gener / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la pista esportiva de Mas Gener / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Millorar la seguretat, gestionar de forma més eficient la neteja del barri o implementar canvis en les voreres i els paviments dels principals carrers de la zona. Són algunes de les prioritats que, des de l'Associació de Veïns i Propietaris de Mas Gener, s'han pogut traslladar, durant aquestes darreres setmanes, al nou equip de govern de Sant Cugat. Més enllà de reivindicacions històriques com la lluita per implementar les pantalles acústiques al lateral de l'AP-7 (que estaran instal·lades aquest any) o la cobertura de la pista esportiva, l'entitat veïnal encapçalada per Lucas Alonso espera reunir-se amb l'alcalde, Josep Maria Vallès, per poder estudiar altres millores reclamades per part dels ciutadans.

El barri mirasolenc de Mas Gener celebra aquest divendres i dissabte la seva Festa Major. La iniciativa, organitzada per l'Associació de Veïns i Propietaris del barri, fa una aposta per propostes gastronòmiques, de cultura popular i per a tota la família on, un any més, la pista esportiva en serà el principal escenari. Un espai esportiu que, recorden des de l'entitat veïnal, no podrà quedar cobert. Aquesta reclamació veïnal històrica va arribar a estar pressupostada, però un informe desfavorable de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) impedeix la seva construcció per la proximitat amb la riera.

Amb relació a aquest fet, el president de l'Associació de Veïns i Propietaris de Mas Gener, Lucas Alonso, ha reconegut que, per ara, és una situació que "no té cap solució immediata", fet que els condueix a centrar tots els seus esforços en intentar reclamar altres millores del barri.




Lucas Alonso

Hem treballat amb el projecte de les pantalles acústiques i ara ens centrem en altres propostes per continuar millorant la situació dels veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.