La Plataforma de Pensionistes celebra el 5è aniversari amb gresca i reivindicació

El col·lecitu ha engegat la programació de la Setmana de la Gent Gran


  • Comparteix:

Un moment de la gresca, a la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

Un moment de la gresca, a la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat ha donat el tret de sortida de la Setmana de la Gent Gran. La plaça d'Octavià ha acollit una trobada reivindicativa dinamitzada per la música de Cugat Grup que també ha servit per celebrar el cinquè aniversari de la plataforma, que manté l'objectiu d'assegurar el benestar de la gent gran a través de tres eixos: la construcció d'una segona residència pública, l'activació del pla estratègic de la gent gran i la necessitat de disposar d'un hospital públic en el municipi. Aquesta és la primera de les 10 activitats que inclou el programa amb motiu de la setmana dedicada a aquest col·lectiu.



CONSULTA LA PROGRAMACIÓ COMPLETA DE LA SETMANA DE LA GENT GRAN

Dilluns serà el torn de les Olimpíades entre Casals de la gent Gran. Activitats lúdiques com el domino, els escacs, el billar, la petanca o el futbolí, entre d'altres, buscaran enfrontar i rivalitzar a les persones d'aquest col·lectiu. El dimarts, serà el torn de les residències, qui també s'enfrontaran en aquestes particulars Olimpíades.

El dimecres sortirà des de la plaça d'Octavià una nova 'Marxa de la gent gran' que durà als participants fins al Turó de Can Mates on es realitzarà un taller de gimnàstica suau. Per la seva banda, el dijous, les activitats se centraran en un taller de 'flow' i el concert de corals.

I el divendres, també a la plaça d'Octavià, es farà la cloenda d'aquesta setmana plena de propostes per aquest col·lectiu amb el 'Show de la gent gran' en el qual col·laboren els casals i diverses entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.