Passos per a la gent gran i la seva visibilització

La Marxa de la Gent Gran dona espai a les reivindicacions del col·lectiu


  • Comparteix:

Els participants de la Marxa pel carrer Santiago Rusiñol / Foto: Ajuntament

Els participants de la Marxa pel carrer Santiago Rusiñol / Foto: Ajuntament

La Setmana de la Gent Gran visibilitza aquests dies el col·lectiu. Una marxa des de la plaça d'Octavià fins al Turó de Can Mates ha servit aquest dimecres per mostrar les reivindicacions de la gent gran. I la petició és clara: 'ser escoltats'. Des del Consell de la Gent Gran, el seu vicepresident, Joan Cortadellas, demana fomentar la relació intergeneracional i formar part de la gestió de la ciutat.


Els participants a la marxa

Els participants a la marxa / Foto: Ajuntament


"Creiem que és molt important que infants i joves es trobin amb la gent gran per entre tots enriquir-nos", ha dit Cortadellas, qui també posa el focus en la necessitat de preguntar i escoltar la gent gran per ajudar a una "millor gestió de la ciutat".

Unes demandes que l'alcalde, Josep Maria Vallès, comparteix, i que vol vehicular a través de la Taula de la Gent Gran i el desenvolupament del seu pla estratègic.

La marxa ha comptat amb una vintena de persones, entre elles amb l'assistència també de la regidora d'Infància, Joventut i Gent Gran, Esther Madrona, i el portaveu de la CUP, Marco Simarro.




Joan Cortadellas

Respecteu-nos, valoreu-nos. Creiem que és molt important que infants i joves es trobin amb la gent gran per entre tots enriquir-nos. També que escoltar-nos i preguntar-nos per ajudar a la millor gestió de la ciutat.

Josep Maria Vallès

Tenim una Taula de la Gent Gran amb un pla estratègic que s'ha de desenvolupar. Tenim moltes propostes i l'Ajuntament està per donar suport i sortida a aquestes propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.