La parròquia de Sant Pere suspèn el viatge a Terra Santa de 120 santcugatencs per la guerra

Estava previst que sortissin avui cap a Israel per fer un recorregut per Galilea, Natzaret, Betlem i Jerusalem


  • Comparteix:

Mossèn Emili Marlès havia d'encapçalar la peregrinació santcugatenca a Terra Santa / Foto: Parròquia Sant Pere d'Octavià

Mossèn Emili Marlès havia d'encapçalar la peregrinació santcugatenca a Terra Santa / Foto: Parròquia Sant Pere d'Octavià

La peregrinació a Terra Santa de 120 membres de la parròquia de Sant Pere d'Octavià s'ha ajornat fins l'any que ve per culpa del nou esclat de violència a Israel i Palestina. Mossèn Emili Marlès havia d'encapçalar aquest viatge per als llocs sagrats del cristianisme per seguir els passos que va fer Jesús i que havia de sortir aquest dilluns de Sant Cugat, però dissabte passat quan van veure les notícies van decidir ajornar-lo, com a mínim fins l'any que ve.

El viatge estava previst del 9 al 16 d'octubre des de fa molt temps, i la peregrinació incloïa passar per Galilea on hi ha el llac on Jesús va fer el miracle de la multiplicació dels pans i els peixos, i per Canà, on va transformar l'aigua en vi. També estava previst anar a Natzaret, on es va produir l'anunciació a Maria; a Betlem, on va néixer Jesús; i a Jerusalem al cenacle del Sant Sopar i on va viure la passió i la crucifixió.

Arran de l'esclat de violència a Israel, els Mossos d'Esquadra han reforçat la seguretat d'espais jueus a Catalunya, com l'escola Hatikva de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.