La 5a Nit dels Premis ADE Vallès torna a reconèixer el talent femení

Mónika Blasco i Cristina Arróniz, presidenta i vicepresidenta de l'associació, respectivament, han avançat les persones premiades al 'Connectats'


  • Comparteix:

Les sòcies d'ADE Vallès es preparen per una nova nit de premis / Foto: Cedida

Les sòcies d'ADE Vallès es preparen per una nova nit de premis / Foto: Cedida

L'Associació de Dones Directives Empresàries i Professionals (ADE Vallès) es prepara per celebrar la 5a edició de la Nit dels Premis ADE Vallès. La cita, que tindrà lloc el 24 de novembre amb un sopar a Casa Fuster Masia Sant Cugat, servirà per lliurar quatre guardons que reconeixen la constància, la creativitat, un home amb valors ADE i l'honorífic entre les seves sòcies.

ESCOLTA-HO

Tot i que encara falten uns dies per a la nit més especial d'ADE Vallès, Cugat Mèdia pot avançar les guardonades i el guardonat d'aquest any. Mónika Blasco i Cristina Arróniz, presidenta i vicepresidenta d'ADE Vallès, respectivament, han anunciat les guanyadores en una entrevista al programa 'Connectats' on també han reconegut que la celebració "s'ha convertit en un referent a Sant Cugat".

El Premi a la Constància enguany és per a Montserrat Peñarroya Farell, directora de Quadrant Alfa, empresa de consultoria dedicada a l'estratègia digital professional. A més, Peñarroya "és sòcia d'ADE Vallès gairebé des del principi", apunta Mónika Blasco.

El Premi a la Creativitat ha recaigut en Núria Infiesta Capdevila, directora executiva i fundadora de YASYT Robòtics, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones a través de la robòtica social i els assistents de veu.

Però no tots els premis reconeixen dones. Un home amb valors ADE també serà reconegut. En aquesta ocasió el premi és per Antonio Delgado Planás, professor de Dret Mercantil, Drets d'Autor i Dret de la Innovació, secretari general d'ESADE i president del Cercle Eqüestre. Mónika Blasco, presidenta de l'associació vallesana, explica que aquest premi vol destacar homes que "contribueixen a l'empoderament de les dones, i les ajuda a ser referents d'altres dones", com és el cas de Delgado, de qui destaca que "ha contribuït a obrir el Cercle a les dones i ha fet que tinguin veu i vot dins".

Un dels premis més especials és l'honorífic. Enguany servirà per reconèixer la figura i la trajectòria de Josi Hernánsaez Gibert, fundadora d'Agima i de l'Associació Wo+Men's Progress. "És una feminista històrica. La seva trajectòria professional centrada en el món de l'ensenyament és espectacular, però tota la seva vida s'ha dedicat a ajudar a les dones en els col·lectius associatius. És un premi més que merescut", afirma Blasco.

La celebració aplegarà prop de 250 persones entre sòcies i representants de diferents ajuntaments de la comarca, PIMEC, representants de les Cambres de Sabadell i Terrassa, la Diputació i l'AMB.











Cristina Arróniz

És el dia més important de l'associació i s'ha convertit en un acte referent a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.