Hora Bruixa convoca aquest 25-N una manifestació contra la violència masclista

Més enllà de la manifestació, l'entitat també ha organitzat una jornada amb diferents activitats a la plaça de l'Om


  • Comparteix:

La manifestació de l'any passat organitzada pel col·lectiu / Foto: Cugat Mèdia

La manifestació de l'any passat organitzada pel col·lectiu / Foto: Cugat Mèdia

El col·lectiu feminista Hora Bruixa ha convocat una manifestació contra la violència masclista aquest dissabte amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. La manifestació començarà a les sis de la tarda des de la plaça de Lluís Millet i recorrerà l'eix central fins a arribar a la plaça d'Octavià. Per altra banda, enguany Hora Bruixa també ha organitzat una jornada d'activitats a la plaça de l'Om en què participaran diversos col·lectius, com el Sindicat de Llogateres, la Xarxa del barri de Sant Francesc i Abya Yala, un grup de dones migrades treballadores de la llar. A més, també hi actuaran el Cos de dansa de l'Esbart i el grup de música Pasquines. La cita començarà a les dotze del migdia i a les dues de la tarda hi haurà un dinar popular.

Aquestes activitats s'emmarquen dins la campanya 'Feminisme com a esperança de vida' que estan impulsant col·lectius feministes per la diada del 25-N. Aquesta campanya defensa que el feminisme és "la punta llança contra el patriarcat i l'extrema dreta" i la "millor eina per combatre la violència que pateixen les dones".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.