'La gent no està acostumada a veure persones amb diversitat fent una vida normal'

Cugat Mèdia recull en un reportatge el testimoni de tres persones amb diversitat funcional


Temes relacionats

Un matí de cine per a tothom ( 2/des/23)


  • Comparteix:

Cugat Mèdia dona veu a tres persones amb diversitat funcional que expliquen la seva experiència i els impediments amb els quals es troben en el dia a dia. Són Aura Tomas, que va néixer amb paràlisi cerebral infantil; Joan Hidalgo, que pateix una malaltia neurodegenerativa; i Marina Purroy, afectada per un ictus als 19 anys. Els tres testimonis narren com conviuen amb la diversitat funcional i expliquen quines millores creuen necessàries per poder tenir una major qualitat de vida.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Buen trabajo y felicitar a Cugat Media por aproximarnos a las realidades cotidianas de las personas con diversidad funcional. Animo a Cugat Media a seguir poniendo el ojo en este tipo de colectivos más allá de jornadas como las de ayer. Son colectivos 'frágiles' - en cuanto a dotaciones de recursos económicos por parte de las administraciones públicas - e invisibles - en cuanto a que no son noticia porque son minoritarios -.

Juan Carlos Vazquez. Enviat el 4/des/23


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.