Un matí de cine per a tothom

Cugat Mèdia ha organitzat una projecció de 'Campeonex' amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat


Temes relacionats

'La gent no està acostumada a veure persones amb diversitat fent una vida normal' ( 3/des/23)


  • Comparteix:

La projecció de la pel·lícula 'Campeonex' aquest dissabte al matí als Cinemes Sant Cugat ha omplert la sala. Ha estat una sessió especial organitzada per Cugat Mèdia que s'emmarca en el programa d'activitats del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. La pel·lícula s'ha ofert amb els nivells de llum i so adaptats perquè tots els col·lectius la poguessin gaudir. A més, Cugat Mèdia ha estrenat en primícia un reportatge amb els testimonis de tres persones amb diversitat funcional i que es podrà veure aquest diumenge a www.cugat.cat.


MIRA EL REPORTATGE DE TRES SANTCUGATENCS AMB DIVERSITAT AQUÍ

El comissionat per a les persones amb discapacitat va demanar a Cugat Mèdia si volia col·laborar en el programa d'activitats. "Vam creure que estaria molt bé", ha destacat el director provisional del mitjà públic, Joan Miquel Fernández, que ha destacat que aquesta ha estat una activitat adaptada al col·lectiu TEA. Per la seva banda, el responsable del comissionat, Ferran Felius, ha posat en relleu que la sala "s'hagi omplert", alhora que ha recordat que el programa d'activitats arriba al punt final aquest diumenge amb la fira d'entitats socials.

'Campeonex' és la segona part de 'Campeones', ambdues dirigides per Javier Fesser. En aquesta ocasió, els protagonistes deixen el bàsquet per competir en atletisme, de la mà d'una entrenadora novell. La pel·lícula té dues nominacions als premis Goya de 2024: una al millor actor revelació per a Brianeitor i una altra al millor so.




Joan Miquel Fernánde

Des del primer moment en què el comissionat ens va demanar si volíem col·laborar, vam creure que estaria molt bé. A més, és una activitat adaptada al col·lectiu TEA.

Ferran Felius

És una iniciativa molt interessant. Estem molt contents que la sala s'hagi omplert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.