El carrer de la Indústria també tindrà control d'accés amb càmeres

El sistema d'accés al centre de vianants es fa a través de lectors de matrícula


  • Comparteix:

Imatge de les obres al carrer de la Indústria / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de les obres al carrer de la Indústria / Foto: Cugat Mèdia

El carrer de la Indústria incorporarà un control d'accés a la zona de vianants. El sistema d'accés de vehicles al centre es fa a través de càmeres amb lector de matrícula, que des del 2018 substitueixen les pilones. L'Ajuntament ja està executant les obres per poder implantar aquest sistema al carrer de la Indústria i incorporar-lo a la zona de control.

Com funciona l'accés en vehicle al centre vianantitzat?

Els vehicles que vulguin entrar a un carrer amb accés restringit s'han d'aturar abans del semàfor. Una càmera llegeix la matrícula de la part posterior del cotxe o moto i la comprova a la base de dades. Si la matrícula està autoritzada, el semàfor li dona pas canviant de vermell a ambre (taronja) intermitent. Un cop dins de la zona de vianants, els vehicles disposen d'un màxim de 20 minuts per estacionar.

Qui està autoritzat?

El centre de vianants està dividit en 10 zones i, en funció de la zona, els vehicles autoritzats hi entren i surten per un carrer o un altre. Les persones empadronades i les que siguin propietàries d'una plaça d'aparcament al centre de vianants poden accedir en tot moment amb els seus vehicles a la zona que els correspongui.

Si un cotxe o una moto accedeix a qualsevol d'aquestes zones sense estar-hi autoritzat, serà sancionat.

Els horaris de càrrega i descàrrega per als comerciants del centre es manté igual, durant els quals els semàfors romanen en ambre intermitent.

Com saber si el vehicle està autoritzat?

Per donar-se d'alta o per actualitzar les dades cal adreçar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o bé tramitar-ho directament a través de la Seu electrònica: Autorització d'accés al centre de vianants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.