El Calendari dels Pagesos 2024 ja es troba a la venda

La revista-almanac inclou consells per recol·lectar i emmagatzemar plantes medicinals


  • Comparteix:

La portada del Calendari dels Pagesos d'enguany / Foto: cedida

La portada del Calendari dels Pagesos d'enguany / Foto: cedida

El Calendari dels Pagesos del 2024 ja es pot trobar als quioscos i a les llibreries. La revista-almanac, que s'edita a Sant Cugat, arriba al número 163 i, com cada any, recull la informació en vers les pràctiques agrícoles d'aquest pròxim any bixest. La publicació pronostica un any fèrtil i recomana els millors moments per a les sembres i plantacions, a més, d'un calendari de les fruites i hortalisses de cada temporada. També, la revista-almanac posarà en relleu que l'any 2024 és any de traspàs, que vol dir que al febrer hi haurà 29 dies.

L'almanac ofereix una poesia per a cada mes, així com el 'Judici de l'any', escrit per Anaís Falcó i Christian Simelio, que recull fets destacables del 2023.

Per descomptat, el Calendari dels Pagesos del 2024 inclou un calendari físic, amb les festes i llunes de tot l'any, i articles sobre la recol·lecció, l'assecament i emmagatzematge de plantes medicinals que es poden trobar a l'entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.