Tret de sortida a la Fira d'Artesania de Reis que barreja tradició i producte local

Més d'una trentena de paradistes ofereixen oferta comercial a la Rambla del Celler fins el 5 de gener


  • Comparteix:

La Fira d'Artesania de Reis ja ha obert portes aquest dimarts amb una trentena de paradetes a la Rambla del Celler (a l'alçada de la plaça de la Vila). Gastronomia, bijuteria, productes tèxtils i artesanals és la principal oferta que ofereixen els venedors a totes aquelles persones que s'apropen. La Fira d'Artesania de Reis ja fa més d'una vintena d'anys que està instal·lada a la ciutat i consolidada en aquesta ubicació després que en els primers anys estigués a la plaça de l'U d'Octubre.

Passejar i aprofitar les dates de Nadal per acabar de comprar els darrers regals i també d'aquesta manera impulsar la figura dels artesans. Aquest és el doble objectiu d'aquesta fira. Paradistes vinguts de tot Catalunya ofereixen diferents productes, però també hi ha representació santcugatenca. És el cas de Savina Vall que és artesana i que participa des de fa molts anys en aquesta fira. Vall també és la presidenta dels Artesans de Sant Cugat des de fa un any i aquest 2024 traslladarà el seu taller del Raval a Sant Cugat. Les joies i les escultures són la millor mostra que l'artesà també té un mercat viu i de compradors i compradores. Vall ressalta que "aquesta fira és una bona manera d'arribar al públic i potenciar el producte artesanal".

La Fira de Nadal i la Fira d'Artesania de Reis són les dues mostres de comerç més destacades per aquestes festes.




Savina Vall

És una molt bona manera d'arribar al públic i potenciar el mercat artesanal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.