Sant Cugat manté el preu i les bonificacions per al bus urbà

L'Ajuntament s'acull a les ajudes de l'Estat per mantenir la reducció del 50% del preu dels títols


Temes relacionats

Quin són els preus del transport públic aquest 2024? ( 1/gen/24)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un autobús a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu d'un autobús a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Sant Cugat no apuja les tarifes i manté aquest 2024 la rebaixa del 50% del preu dels títols multiviatge dels autobusos urbans. D'aquest descompte, l'Ajuntament n'assumeix el 20% i l'estat espanyol el 30% restant, gràcies a les ajudes directes establertes per a aquest any per a la concessió de suport financer. S'elimina el carnet estudiant, bonificat fins juny, ja que, segons fonts municipals, no se n'ha venut cap.

La mesura també afecta els títols integrats de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), que es poden utilitzar als autobusos urbans de la ciutat. En aquest cas, tot i que s'incrementen un 6,75%, es bonificarà el 50%. D'aquesta manera, fins al 31 de desembre de 2024, el preu del bitllet senzill es mantindrà en els 1,90 euros actuals amb l'objectiu d'incentivar l'ús habitual del transport públic en els desplaçaments de ciutat.

Pel que fa a les tarifes dels títols multiviatge de Sant Cugat mantindran la reducció del 50% en les diferents modalitats: la T-10 i la targeta ciutadana T-10 quedaran a 4,50 euros, la T-20 a 8,15 euros, la T-30 a 11,75 euros, i la T-50 a 18,95 euros.

La T-10 es podrà adquirir a bord dels autobusos urbans i als estancs. La targeta ciutadana es continuarà tramitant a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i les recàrregues amb les noves tarifes es podran fer telemàticament, com és habitual. La validesa dels títols adquirits l'any 2023 i anteriors serà fins al dia 15 de març de 2024.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.