Els embotits Obach aterren a Sant Cugat

El negoci d'Organyà ha comprat un immoble on ha situat la botiga de Sant Cugat


  • Comparteix:

La botiga es troba al carrer Santiago Rusiñol / Foto: Cugat Mèdia

La botiga es troba al carrer Santiago Rusiñol / Foto: Cugat Mèdia

L'arribada d'Obach a Sant Cugat ha omplert el municipi d'una àmplia oferta d'embotits d'elaboració tradicional. L'empresa d'Organyà (Alt Urgell) ha aterrat a la ciutat per respondre a la demanada dels compradors. Amb un establiment cèntric, al carrer Santiago Rusiñol, el negoci català amplia l'oferta de venda de productes gastronòmics a la ciutat.

El dinamitzador de la marca, Damià Obach, ha explicat que van detectar que a Sant Cugat hi havia "molt client" i "vam decidir comprar l'immoble" on han obert la botiga. De fet, Obach afirma que han col·locat l'establiment en un punt estratègic, ja que "hi ha un gran fluxe de gent".

Per altra banda, des de l'empresa d'Organyà s'han mostrat molt satisfets per l'acollida en les primeres setmanes de la botiga. "A la gent els hi agrada el producte perquè és autèntic i veiem que la rebuda és bona perque la gent repeteix", ha reconegut Obach. De fet, ha afirmat que "hi ha poques poblacions que reuneixin un espai, un tipus de població com la que hi ha al municipi i un carrer com és el de Santiago Rusiñol que reuneix molt l'ambient de poble", ha conclòs Damià Obach.




Damià Obach

Per a nosaltres Sant Cugat reunia això pel volum de població que hi ha i com vam veure que era un projecte a llarg termini vam decidir comprar l'immoble



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.