La cavalcada, els ambaixadors i el trenet regnen com les activitats de Nadal amb més participació

L'Ajuntament celebra "la màxima participació de la ciutadania" en les 200 activitats programades durant les festes nadalenques a Sant Cugat


  • Comparteix:

La cavalcada dels Reis ha tornat a ser l'activitat estrella del Nadal / Foto: Ajuntament

La cavalcada dels Reis ha tornat a ser l'activitat estrella del Nadal / Foto: Ajuntament

La cavalcada dels Reis d'Orient, la carpa amb els ambaixadors reials i el trenet han estat les activitats amb més participació aquest Nadal. L'Ajuntament ha celebrat la 'màxima participació de la ciutadania' en les 200 propostes que ha programat per les festes nadalenques d'enguany i que han comptat amb el suport de 51 entitats. De les activitats de les quals el consistori té dades, destaquen el trenet de Nadal (17.679 usuaris), el campament reial (9.000 assistents), el Quinto de Nadal (7.000) i la Cursa del Gall (1.200).




Les dades dels districtes i els barris

A Mira-sol, els Pastorets van tornar a omplir el teatre del barri els dos dies de funció. El Concert de Nadal, amb la col·laboració de l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol, també va exhaurir les entrades. Per altra banda, l'animació 'Sarau de Nadal' va comptar amb una cinquantena de persones.

A les Planes, la Fira de Santa Llúcia va comptar amb 10 parades que van omplir la plaça, la Festa del Tió va comptar 90 participats i el sopar de Nadal i el quinto van acollir una vuitantena de veïns. Finalment, l'Improshow va reunir 40 persones.

A la Floresta, la Festa del Tió del Casino va comptar amb més de 200 persones, mentre que l'Improshow del barri va sumar 50 assistents.

L'Ajuntament també ha destacat la participació en les activitats programades al barri de Monestir-Sant Francesc i Volpelleres. Destaquen els patges reials i la cacera de tions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.